Kollegiets faciliteter

I og omkring kollegiet finder du alle de ting du har brug for som studerende. Ud over egnens skønne natur, finder du disse faciliteter:

Gratis internet

Kollegiet er forbundet til internettet med en stor 500 Mbit/s forbindelse, så du kan surfe, tjekke email, chatte eller høre musik når du vil. Det er gratis at benytte internetforbindelsen og alle lejemål er udstyret med et netstik og trådløs netopkobling.

Satellit-tv

Indeholdt i din husleje, er prisen for alle digitale kanaler. Alle værelser og lejligheder er forsynet med et fjernsyns- og radio-stik.

Toilet og badeforhold

Der er moderne toilet og bad på hvert værelse, og det er der naturligvis også i alle lejligheder.

Vaskeforhold

I hvert hus er der mulighed for tilslutning af vaskemaskine og tørretumbler. Ofte går flere beboere sammen om at leje eller købe vaskemaskine og tørretumbler. Rundt omkring på kollegiets grønne områder er der opsat tørresnore.

Fælleskøkken

Der er et fælleskøkken i alle huse, med køleskab og fryser, og hvor der er plads til at spise, lave gruppearbejde, drikke kaffe, sludre, feste eller noget helt sjette.

Alt det udendørs

Mellem husene er der græsarealer som du frit kan benytte. Der findes også en læskærmet bålplads med borde og bænke til hyggestunder om sommeren.

Til hvert hus findes der desuden et cykelskur og en terrasse med borde og bænke.